martes, 10 de marzo de 2009

19 comentarios:

  1. Em trec el barret. El cartell és boníssim.

    Heu d'editar l'enganxina o el pin. I, si arribem a l'estiu, la samarreta, no? En cotó bo i talla XXXL, per favor.

    ResponderEliminar
  2. Ningú sap l'ho que s'está coent adins....
    Solament algúns sabem lo que passa.....
    Si molts veins i veines ho sabesin lo que passa, la cosa cambiaria....
    "aqui lo dejo"

    ResponderEliminar
  3. Alguna persona (Autoritat o politic), amb una mica de vergonya, podría explicar, quina
    mena de misteri s´hi amaga al voltant del Born?
    Quin negoci s´hi espera fer?
    Amb els anys que fà qu´es va deixar el Born, per anar a Merca Barna i encara no s´hi ha fet rès.
    Qui ha visitat altres ciutats que tenen edificis com el Born, ha vist com els han adaptat per altres activitats i actualment
    llueixen encara molt més que avants.
    Londres, París... i hasta Madrid, ens passen
    la ma per la cara.
    I nosalttres... que fem? Esperem que caigui?
    Si us plau, us demano uns resposta. Joan.

    ResponderEliminar
  4. si vol fer una queixa, sius plau vaigi al aj. de bcn, i escrigui en una fulla de reclamacions, i no en una pagina web. Ja que no fara gran cosa.

    ResponderEliminar
  5. L AJUNTAMENT DE BARCELONA NO TE CREDIBILITAT
    LAS QUEIXES ES QUEDEN EN PAPER MOLLAT

    ELS CIUTADANS ....ELS QUE PAGUEM I MOLT TENIM DRET A UN TRACTE DIGNE I A ESCOLLIR ELS NOSTRES PROPIS CANALS DE EXPRESIO LLIURE DE LES NOSTRES OPINIONS.

    A MI EM SEMBLA QUE UN DRAP BLANC ALS BALCONS ES MES EFECTIU I ELOCUENT QUE UN FULL DE RECLAAMACIONS A L AJUNTAMENT

    ResponderEliminar
  6. voste vagi a l´ajuntamernt a queixar-se i sortirá escaldat,jo he fet un munt de queixes a l´ajuntament i nop serveix de res,jo també crec que el llençol esta de pm.Jo perque no tinc balcó al carrer i on visc esta apartat del centre del mercat,que sinó treia la bogada sencera.MARIA farta d´aquest l´ajuntament que passa de tot.si feu alguna manifestacio o alguna cosa informeu aqui que m´apuntaré.
    *I el del 11 de marzo que fagi les reclamacions a l´ajuntament que d´aquí un temps dirá el mateix que jo.

    ResponderEliminar
  7. dejemos de entrar en polemica sobre las diferentes forma de queja por las que , nosotros, cuidadanos del mundo , tenemos para expresar nuestras quejas. ¿ realmente importa? lo importante es la queja en si y no la manera de realizarla .. ¿ en el ayuntamiento de barcelona?? pues hagamoslo inundemos el ayuntamiento de barcelona de hojas de reclamacion .. y señores...sentemonos en el paseo del born a la espera de resolucion .

    ResponderEliminar
  8. Apoyo la venta de pins y camisetas con el logo del ticket! Por sant jordi estaria bien... quiza les podriamos dar las ganancias al ayuntamiento para que haga algo con nuestro born!!

    ResponderEliminar
  9. vitypMolt be Arturo
    Estic amb tu, crec que sobran les entitats contaminades per la lluïta que ens ocupa

    per un born com cal i sense contaminació politica

    Jordi

    ResponderEliminar
  10. Estic amb vosaltres, fa anys que estic al barri i encara no entenc lo del mercat del born. Espero que aquesta moguda seveixi per aclarir i perfila el futur d'aquest espai per els vïns i tots el barcelonins.

    Crec que el nostre estimat alcalde tindria que pronuciarse amb el tema. Hereu possat les piles i fes alguna cosa positiva, perqué els teus predecessors no han fet rés.

    Merçe

    ResponderEliminar
  11. Born to Die! Love that one! and how true it is. This market has been closed for over 30 years and the same ruling party has been in the city hall for all these years. It is amazing that a few citizens have gotten together and are accomplishing that which all these so called ¨neighborhood associations¨ have not been able to do in all these years. KEEP THE FIGHT GOING! IF YOU ARE TIRED OF SEEING ¨THE BORN AREA ¨DIRTY, CLOSED OFF, FULL OF PICKPOCKETS ETC.... HANG A WHITE SHEET (WITH OR WITHOUT MESSAGE) FROM YOUR APARTMENT!

    ResponderEliminar
  12. Al Born L'Ajuntament a perdut el Seny
    i nosaltres els diners

    ResponderEliminar
  13. As a lover of the city of Barcelona, it is UNBELIEVABLE that a building with such great character, like a diamond with a little dust, is kept like this messy for so long ! It shouldn't be a lot of work to get the dust off and make this building vital again. The government is putting a lot of work, and with success, in converting dirty neighborhoods (like Raval) into beautiful places to live and work. How in earths name can they have overlooked this easy change, which can convert the Mercat del Born in a pounding heart for the neighborhood???

    So cheers! Keep up the good work! And keep the pressure on !!

    ResponderEliminar
  14. Toda la movida de los trapos esta muy bien, aunque estria mejor que se informara a los vecinos del barrio y comerciantes a taves de algun tipo de folleto informativo.

    Quejarse esta muy bien, pero si no se hace en grupo y unanimemente es solo una anecdota. Se habria de ir por tiendas del barrio para informar de la situacion actual. A traves de ellas sus clientes sabran lo que ocurrecon el lamentable estado del mercado. Y de esa manera una pequeña protesta focalicada en la zona de un barrio lleno de problemas, saldra a otros barrios y a otra gente.

    ANIMO CON TODO VUETSRO TRABAJO

    ResponderEliminar
  15. He vist els vostres comentaris i estic una mica confosa per el protagonisme d'algunes persones no identificades, que l'unic que fan es descalificacions inutils personals.

    Espero que la gent proposir coses concretas per lluitar pel barri. Siguem serioses i proposem ideas creatives i positives per el nostre barri. Proposo obrir un torn d'idees per poguer fer mogudes al barri que incideixin que els resposables del Born es possin les piles

    Com per eixample una xocolatada al interior del mercat del Born per tos els infants del barri

    Merçe
    Merçe

    ResponderEliminar
  16. Crec que la Merçe te raó,una proposta es un concurs de dibuix per nens i no tan nens del que voldria que es convertir aquest mercat.
    La idea de fer alguna festa dins del mercat per la gent del barri també crec que seria bona,potser fer cinema de qualitat algunes nits ,ara que ve el bon temps.
    Felicitar a la gent d´aquest blog per la feina que fan,doncs l´altre dia vaig veure el barri per la televisió i vaig alegrar-me molt.FELICITATS
    Lucia

    ResponderEliminar
  17. I UN CONCURS DE GRAFITERS?
    POTSER PODRIEU FER UN RECULL DE PROPOSTES,SELECCIONARNE ALGUNES I REALITZARLES PER DONAR UNA MICA DE VIDA.ES PODRIA CONVERTIR MOMENTANEAMENT EN UNA GALERIA DE EXPOSICIO.

    ResponderEliminar
  18. hi ha d'altres associacions que no rebem de l'ajuntamenti lluuitem contra els seus projestes com l'hotel del Palau, ereu vosaltres?)sucoses subvencions com la plataforma. Tots i totes volem un barri que no sigui de disseny guai, amb botigues de proximitat, parcs infantils, escoles i que funcioni com a barri no com un parc temàtic.

    Mercè (a, s'escriu amb c i no amb ç, ja que està davant d'una c)

    ResponderEliminar
  19. Crec que l' Ana que diu que fa poc que viu al barri no ha anat masses vegades del Passeig del Born al Parc de la Ciutadella, si ho hagués fet sabria que els dos únic passos de vianants que hi ha al Passeig Picasso son al tocar de l'Avinguda Marques d'Argentera i al carrer Princesa, hi hi son allà precisament per que coincideixen amb les dues entrades del Parc en el Passeig Picasso, no li serviria de res anar per el mig del Born i agafar el Passatge Mercantil per que quan arribes al Passeig Picasso tindria que girar a dreta o esquerra per poder arribar a un pas de vianants.
    També es pot pretendre que es faci un pas nou al passeig Picasso, obrir una entrada nova enderrocant el Museu de Mineralogia o l' Umbracle, per em semble un pel excessiu per justificar el passar per el mig del Born.

    ResponderEliminar