miércoles, 4 de marzo de 2009


CIRQUE DU SOLEIL????????? NO....NO....NO

ES EL CIRC DE LA VERGONYA
QUE TENEN MUNTAT
AL MERCAT DEL BORN



6 comentarios:

  1. que collons son totes aquestes "reds" que estan posant?.....que serà una "pajareria"?vaya " pajarus " estan fets....la veritat es que entre les malles que cauen trencades de color verd i les que estan col.locant ara ,això es de pena....el barri esta abandonat i cada dia es mes perillós ,pero a sobre es creuen amb el dret de multar i multar i multar ,de que van?s´han tornat bojos,no creieu que es molt fort el que ha passat amb les cameras del carrer Plegamans,pero ells segueixen reprimint amb multes ,que s´han cregut?

    ResponderEliminar
  2. VAMOS A VER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Algú a tingut la decencia de preguntar o informarser del proces de l'ho que estan fent dintre del antic mercat?.
    Semble que només, sabeu que criticar i criticar, pero, algú a preguntat, s'ha informar.
    Semble ser que no.
    Lluiteu per ser informats del que fan i no només critiqueu i feu tantes fotos.
    Sembleu del ANTISISTEMA.

    ResponderEliminar
  3. Estic segura què aquesta gent que parlen i critiquen estan prou informats i és per aquest motiu que han iniciat la revolta!! Jo, com a veïna del barri, també n'estic ben farta d'aquestes obres. Fa anys que visc aquí i és vergonyós veure cada dia l'estat lamentable d'una edificació com el mercat! Seguiu així a veure si algú ens fa cas!!

    ResponderEliminar
  4. Buén trabajo,el folleto "Breu Sinopsis del Mercat del Born" muy bién documentado y de grán utilidad para los que quieran conocer "la gran mentira del Born",buena organizacíon de la rueda de prensa de hoy.Todos los grupos politicos del ayuntamiento de Barcelona son culpables de esta gran mentira y despilfarro.

    ResponderEliminar
  5. No permitir la entrada de ninguna Asociación de Vecinos ya constituida.Viven del "pesebre del Ayuntamiento y son la "5ªColumna".Mantener el Caracter Apolitico y reivindicativo de este Blog.Vecinos,"botiguers"paseantes estamos Hartos de Polvo,ruido. Y ademas tenemos que soportar la vision permanente de su autopublicidad engañosa.Basta Ya.

    ResponderEliminar